ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

 ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!! 

 
ΝΕΟ!!!ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2019

Η διεύθυνση του HISPAMUNDO ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των θερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων όλων των επιπέδων.

 Έναρξη μαθημάτων θερινής σεζόν: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

 
VÍDEOS HISPAMUNDO

Εδώ μπορείτε να δείτε διάφορα VIDEO από τις ποικίλες δραστηριότητες του Ινστιτούτου μας. Χρώμα, μελωδία, γεύσεις, ατελείωτη δημιουργικότητα και αστείρευτο μεράκι για ό,τι κάνουμε. Σας περιμένουμε για να το διαπιστώσετε και από κοντά. 

 
ΝΕΟ!!! Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ

ΤΩΡΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ OLÉ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1/Α2/Β1/Β2!!!

 
ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ έχει καθιερώσει εδώ και δύο χρόνια την εισαγωγή νέων επιλογών και υπηρεσιών για όλους τους μαθητές του.

 
ΣΕΖΟΝ 2016-2017

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε τακτική εβδομαδιαία βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, την οποία επιμελήθηκε, όπως πάντα, το άκρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του Ινστιτούτου, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν οι κύκλοι αφιερωμάτων, κινηματογράφου και επιμορφωτικών σεμιναρίων για μαθητές Ισπανικών αλλά και το καθιερωμένο ταξίδι στην Ισπανία:

 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 2017:ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία. Προορισμός για φέτος ήταν η Βαρκελώνη, η πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας.

 

 
ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε εβδομαδιαία τακτική βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, που ήταν και η πιο πλήρης των τελευταίων ετών, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου από τον Σεπτέμβριο έως και τον Απρίλιο, ενώ το άκρως καταρτισμένο προσωπικό του επιμελήθηκε τη διοργάνωση και την παρουσίαση των περισσοτερων. Στη φετινή σεζόν, μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι εξής επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις:

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2015-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία.

 
¡¡¡HISPAMUNDO ΣΤΟ FACEBOOK!!!

 

BUSCAR

Αρχική
ΝΕΟ!!! Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ E-mail

ΤΩΡΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ OLÉ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1/Α2/Β1/Β2!!!

 

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβάθμιση των εγχειριδίων του για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2. Από το 2008 έως και σήμερα, οι σπουδαστές του Ινστιτούτου είχαν την ευκαιρία να διδάσκονται την ύλη των παραπάνω επιπέδων με την υποστήριξη των εγχειριδίων της σειράς OLÉ, η οποία δημιουργήθηκε από το διδακτικό προσωπικό του Ινστιτούτου.

 

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, πλέον, η συγκεκριμένη σειρά ανανεώνεται ολοκληρωτικά, αντικαθιστά οποιοδήποτε προηγούμενο εγχειρίδιο και τα βιβλία αποκτούν την οριστική τους μορφή, καθιστώντας το έργο των σπουδαστών αισθητά πιο εύκολο στη διαδικασία εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας. Για το κάθε επίπεδο θα υπάρχουν πλέον δύο βιβλία, το βιβλίο του μαθητή και το βιβλίο υποστήριξης. Η σειρά OLÉ,  που θα ολοκληρωθεί στο κοντινό μέλλον με τη συγγραφή των βιβλίων για τα επίπεδα Γ1 και Γ2, αποτελεί το απόλυτο εργαλείο στα χέρια των μαθητών, καθώς οργανώνει την ύλη με τέτοιο τρόπο ώστε οι μαθητές να εξοικονομούν χρόνο προσωπικής μελέτης και να μαθαίνουν πιο αποτελεσματικά το λεξιλόγιο του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται.

 

Η ύλη παρουσιάζεται με θεματική κατηγοριοποίηση των γραμματικών φαινομένων και του λεξιλογίου, υποστηρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό ασκήσεων γραμματικής και λεξιλογίου και περιλαμβάνει θεματολογία εκθέσεων, οπτικοακουστικές δραστηριότητες, ασκήσεις κατανόησης κειμένων,  προφορικές ασκήσεις και πολλαπλά τεστ αξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας.

Τη συγγραφή, επιμέλεια και σχεδιασμό της νέας σειράς OLÉ έχει αναλάβει εξολοκλήρου ο καθηγητής του Ινστιτούτου, κ. Ευάγγελος Ρούντος, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του στη διδασκαλία των Ισπανικών,  αφού έλαβε υπόψη τις μαθησιακές δυσκολίες και ανάγκες του Έλληνα μαθητή,  δημιούργησε το κατάλληλο εγχειρίδιο που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας μέσω πολλών δραστηριοτήτων καθιστώντας έτσι το μάθημα μια ευχάριστη και ουσιαστική διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διδακτικές ενότητες είναι εμπλουτισμένες με στοιχεία της επικαιρότητας και της κουλτούρας των ισπανόφωνων χωρών, γεγονός που δίνει μία ξεχωριστή απόχρωση στη διεξαγωγή του κάθε μαθήματος. Η σειρά OLÉ αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των σπουδαστών του Ινστιτούτου και δεν διατίθεται για εμπορικούς λόγους.

Τέλος, η διεύθυνση καλεί ανοιχτά το κοινό που θέλει να ενημερωθεί πιο λεπτομερώς για τον τρόπο χρήσης τους στα μαθήματα και να διαπιστώσει από κοντά την αυθεντικότητα των εγχειριδίων, ανα πάσα στιγμή.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 09:26
 

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ