ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΕΟ!!!ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2019

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ ανακοινώνει την έναρξη ΔΩΡΕΑΝ κύκλου τριών μαθημάτων εισαγωγής στην Ισπανική γλώσσα, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 18.30.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το διδακτικό προσωπικό, τα εγχειρίδια, τη μεθοδολογία του Ινστιτούτου και να ενημερωθούν για την υπερπλήρη παροχή υπηρεσιών που αποκλειστικά το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας προσφέρει καθημερινά σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός μαθήματος.

Τα νέα τμήματα αρχαρίων αρχίζουν τα μαθήματα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, όταν και θα ανακοινωθούν τα οριστικά ωράρια και οι μέρες.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2410251920, έως και το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού:
Δευτέρα- Παρασκευή (πρωί: 10.00-12.30)/ (απόγευμα: 17.00-21.00)
*Συνιστάται ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
 
ΝΕΟ!!!! ´´SABORES DE FIESTA´´

Συνεχίζουμε τη φετινή πολιτιστική ατζέντα την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 19.00, με το αφιέρωμα ´´Sabores de fiesta´´.

Ελάτε να γνωρίσετε μερικές από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γιορτές του ισπανόφωνου κόσμου, σ'άλλο ένα μαγικό ταξίδι μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, χρώματα, ιστορία, μυθολογία και αξιοπερίεργα.

Ελεύθερη είσοδος. Δηλώσεις συμμετοχής έως και το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου. Μόνο εδώ, στο Ινστιτούτο της πόλης σας!!!

 
Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

 ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!! 

 
VÍDEOS HISPAMUNDO

Εδώ μπορείτε να δείτε διάφορα VIDEO από τις ποικίλες δραστηριότητες του Ινστιτούτου μας. Χρώμα, μελωδία, γεύσεις, ατελείωτη δημιουργικότητα και αστείρευτο μεράκι για ό,τι κάνουμε. Σας περιμένουμε για να το διαπιστώσετε και από κοντά. 

 
ΝΕΟ!!! Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ

ΤΩΡΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ OLÉ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1/Α2/Β1/Β2!!!

 
ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ έχει καθιερώσει εδώ και δύο χρόνια την εισαγωγή νέων επιλογών και υπηρεσιών για όλους τους μαθητές του.

 
ΣΕΖΟΝ 2016-2017

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε τακτική εβδομαδιαία βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, την οποία επιμελήθηκε, όπως πάντα, το άκρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του Ινστιτούτου, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν οι κύκλοι αφιερωμάτων, κινηματογράφου και επιμορφωτικών σεμιναρίων για μαθητές Ισπανικών αλλά και το καθιερωμένο ταξίδι στην Ισπανία:

 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 2017:ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία. Προορισμός για φέτος ήταν η Βαρκελώνη, η πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας.

 

 
ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε εβδομαδιαία τακτική βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, που ήταν και η πιο πλήρης των τελευταίων ετών, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου από τον Σεπτέμβριο έως και τον Απρίλιο, ενώ το άκρως καταρτισμένο προσωπικό του επιμελήθηκε τη διοργάνωση και την παρουσίαση των περισσοτερων. Στη φετινή σεζόν, μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι εξής επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις:

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2015-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία.

BUSCAR

Αρχική
Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ E-mail

 ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!! 

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας ´´HISPAMUNDO´´ (έτος ίδρυσης 2006) εδρεύει στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και προσφέρει σε τακτική εβδομαδιαία βάση, μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δωρεάν πολιτιστικών εκδηλώσεων στους σπουδαστές του και στο κοινό της πόλης. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 75 ατόμων κατά τη διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει κάθε εβδομάδα, μεταξύ άλλων, κύκλους κινηματογράφου, ιστορίας, ταξιδιών, γαστρονομίας, τέχνης και ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες.

Επίσης, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες δανειστικής βιβλιοθήκης διαθέτοντας περισσότερους από 400 διαφορετικούς τίτλους βιβλίων στα Ισπανικά. Η διακόσμηση, το χρώμα, οι εικόνες και η αύρα όλων των  ισπανόφωνων χωρών κυριαρχούν σε όλους τους χώρους, εμπνέουν τον σπουδαστή και τον ταξιδεύουν από την πρώτη στιγμή. 

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει αλλά και να κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα κέντρα ισπανικής γλώσσας της χώρας αλλά και το κορυφαίο στη Θεσσαλία. Η άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση, η πολυετής εμπειρία, το ενδιαφέρον για τον σπουδαστή και την πρόοδο του και ο ζήλος που επιδεικνύει σε κάθε μάθημα το διδακτικό προσωπικό του αποτελούν την απόλυτη εγγύηση στον τομέα της διδασκαλίας της ισπανικής γλώσσας.

Επιπλέον, είναι το μοναδικό κέντρο ισπανικής γλώσσας στην Ελλάδα που σχεδιάζει και εκδίδει τα δικά του εγχειρίδια αποκλειστικά για τα εκπαιδευτικά προγράμματα εφήβων και ενηλίκων των επιπέδων Α1,Α2,Β1,Β2, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του έλληνα μαθητή. Τα εκπαιδευτικά δρώμενα αλλά και η πολιτιστική ατζέντα του Ινστιτούτου ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του,  www.hispamundo.gr, και της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 09:20
 

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ