ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΕΟ!!!ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕΖΟΝ 2017-2018

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ και συνεχίζονται καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες: Παπαναστασίου 33 (Κεντρική Πλατεία), Τηλ. 2410 251920.

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού:
Δευτέρα- Παρασκευή (πρωί: 10.30-13.30)/ (απόγευμα: 17.00-21.30)
*Συνιστάται ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
 
ΝΕΟ!!!! ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ''MI AMIGA, LA TILDE´´

Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, στις 20.00, συνεχίζουμε τον φετινό κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων, με το σεμινάριο ''Mi amiga, la tilde´´. Όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για τον τονισμό και τη μεγάλη του σημασία στο γραπτό λόγο.

Ελεύθερη είσοδος. Δηλώσεις συμμετοχής έως και το βράδυ της Πέμπτης 1 Μαρτίου.

Μόνο εδώ..στο Ινστιτούτο της πόλης σας!!!

 
 
 
 
 
 
ΣΕΖΟΝ 2016-2017

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε τακτική εβδομαδιαία βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, την οποία επιμελήθηκε, όπως πάντα, το άκρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του Ινστιτούτου, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν οι κύκλοι αφιερωμάτων, κινηματογράφου και επιμορφωτικών σεμιναρίων για μαθητές Ισπανικών αλλά και το καθιερωμένο ταξίδι στην Ισπανία:

 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 2017:ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία. Προορισμός για φέτος ήταν η Βαρκελώνη, η πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας.

 

 
ΝΕΟ!!! ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ ανακοινώνει για την φετινή σεζόν την εισαγωγή νέων επιλογών και υπηρεσιών για όλους τους μαθητές του.

 
ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε εβδομαδιαία τακτική βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, που ήταν και η πιο πλήρης των τελευταίων ετών, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου από τον Σεπτέμβριο έως και τον Απρίλιο, ενώ το άκρως καταρτισμένο προσωπικό του επιμελήθηκε τη διοργάνωση και την παρουσίαση των περισσοτερων. Στη φετινή σεζόν, μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι εξής επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις:

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2015-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία.

 
Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

 ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!! 

 
ΝΕΟ!!! Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ

ΤΩΡΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ OLÉ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1/Α2/Β1/Β2!!!

 
VÍDEOS HISPAMUNDO

Εδώ μπορείτε να δείτε διάφορα VIDEO από τις ποικίλες δραστηριότητες του Ινστιτούτου μας. Χρώμα, μελωδία, γεύσεις, ατελείωτη δημιουργικότητα και αστείρευτο μεράκι για ό,τι κάνουμε. Σας περιμένουμε για να το διαπιστώσετε και από κοντά. 

BUSCAR

Αρχική
ΝΕΟ!!! ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ E-mail

 Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ ανακοινώνει για την φετινή σεζόν την εισαγωγή νέων επιλογών και υπηρεσιών για όλους τους μαθητές του.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα υποτροφιών εμπλουτίζεται με υποτροφίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μαθητές του στην Ισπανία (σε κέντρα ισπανικής γλώσσας ή πανεπιστήμια με τα οποία συνεργάζεται το Ινστιτούτο)  αλλά και εδώ, στις εγκαταστάσεις του, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Επίσης, ιδρύεται η μαθητική εφημερίδα OLÉ, στην οποία οι ίδιοι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να γράφουν άρθρα εξασκώντας τη γλώσσα και εφαρμόζοντας τις γνώσεις τους. Επιπλέον, εισάγονται δωρεάν θεματικά εργαστήρια γνωριμίας με τη γλώσσα για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, διαγωνισμοί παραγωγής γραπτού λόγου (αφηγήσεις, ιστορίες, μικρά μυθιστορήματα)  για όλους τους μαθητές, ενισχυμένο πρόγραμμα αξιολόγησης για υποψήφιους εξετάσεων και βελτιωμένες εκδόσεις των αυθεντικών εγχειριδίων που χρησιμοποιούνται στα μαθήματα .

Ωστόσο, η σημαντικότερη καινοτομία της φετινής χρονιάς είναι η εισαγωγή δωρεάν ατομικών συνεδριών προόδου για όλους τους μαθητές, στα πρότυπα λειτουργίας μεγάλων εκπαιδευτικών οργανισμών και πανεπιστημίων. Με αυτή την επιλογή ο κάθε μαθητής θα έχει τον προσωπικό καθηγητή του με τον οποίον θα μπορεί να συναντιέται εκτός μαθήματος για να συζητήσει για θέματα σχετικά με την πρόοδο του.

Οι εγγραφές και ο σχηματισμός τμημάτων όλων των επιπέδων (αρχαρίων, Β2, C1, C2) έχουν αρχίσει και συνεχίζονται καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Παπαναστασίου 33, 2ος όροφος (Κεντρική Πλατεία) Τηλ. 2410 251920

 

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ