ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΕΟ!!! ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Οι εγγραφές για τα φετινά εκπαιδευτικά προγράμματα (τμήματα-ιδιαίτερα) συνεχίζονται καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για περισσότερες πληροφορίες, 2410 251920.

 
Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού:
Δευτέρα- Παρασκευή (πρωί: 10.00-12.40)/ (απόγευμα: 17.00-21.00)
*Συνιστάται ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
 
ΝΕΟ!!!! ´´PARAKUPÁ VENÁ: EN EL MUNDO DE LOS TEPUYES´´

Αυτή την Παρασκευή, 1 Μαρτίου, στις 19.00, μη χάσετε το εντυπωσιακό αφιέρωμα ´´Parakupá Vená: En el mundo de los tepuyes''. Ελάτε μαζί μας σ'ένα μοναδικό ταξίδι στην άγρια φύση της Βενεζουέλας.

Ελεύθερη είσοδος. Δηλώσεις συμμετοχής έως το βράδυ της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου.

Εδώ, στο Ινστιτούτο της πόλης σας!!!

 
Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

 ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!! 

 
VÍDEOS HISPAMUNDO

Εδώ μπορείτε να δείτε διάφορα VIDEO από τις ποικίλες δραστηριότητες του Ινστιτούτου μας. Χρώμα, μελωδία, γεύσεις, ατελείωτη δημιουργικότητα και αστείρευτο μεράκι για ό,τι κάνουμε. Σας περιμένουμε για να το διαπιστώσετε και από κοντά. 

 
ΝΕΟ!!! Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ

ΤΩΡΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ OLÉ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1/Α2/Β1/Β2!!!

 
ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ έχει καθιερώσει εδώ και δύο χρόνια την εισαγωγή νέων επιλογών και υπηρεσιών για όλους τους μαθητές του.

 
ΣΕΖΟΝ 2016-2017

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε τακτική εβδομαδιαία βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, την οποία επιμελήθηκε, όπως πάντα, το άκρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του Ινστιτούτου, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν οι κύκλοι αφιερωμάτων, κινηματογράφου και επιμορφωτικών σεμιναρίων για μαθητές Ισπανικών αλλά και το καθιερωμένο ταξίδι στην Ισπανία:

 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 2017:ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία. Προορισμός για φέτος ήταν η Βαρκελώνη, η πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας.

 

 
ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε εβδομαδιαία τακτική βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, που ήταν και η πιο πλήρης των τελευταίων ετών, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου από τον Σεπτέμβριο έως και τον Απρίλιο, ενώ το άκρως καταρτισμένο προσωπικό του επιμελήθηκε τη διοργάνωση και την παρουσίαση των περισσοτερων. Στη φετινή σεζόν, μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι εξής επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις:

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2015-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία.

BUSCAR

Αρχική / Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Προγράμματα
1 HISPA-INICIAL (ΕΝΗΛΙΚΩΝ)(κωδ. 01): Πρόγραμμα αρχαρίων.
2 HISPA-INTERMEDIO (ΕΝΗΛΙΚΩΝ) (κωδ. 02)
3 HISPA-AVANZADO (ΕΝΗΛΙΚΩΝ) (κωδ. 03)
4 HISPA-SUPERIOR (ΕΝΗΛΙΚΩΝ) (κωδ. 04)
5 HISPA-JUNIOR (κωδ. 05)
6 HISPA-JOVEN (κωδ. 06)
7 ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ Β1+ Β2 (κωδ. 07)
8 ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ Γ1+Γ2 (κωδ. 08)
9 HISPA-FILOLOGÍA (κωδ. 09)
10 HISPA-UNIVERSIDAD (κωδ. 10)
11 HISPA-DOMINIO (κωδ. 11)
12 HISPA-MANTENIMIENTO (κωδ. 12)
13 HISPA-PROFESIONAL (κωδ. 13)
14 HISPA-VIAJE (κωδ. 14)
15 HISPA-GRAFÍA (κωδ. 15)
16 HISPA-ORAL (κωδ. 16)
17 HISPA-INDIVIDUAL (κωδ. 17)
18 HISPA-INTENSIVO (κωδ. 18)
19 HISPA-CULTURA (κωδ. 19)
20 HISPA-COCINA (κωδ. 20)
21 HISPA-LENGUA (κωδ. 21)
22 HISPA-CINE (κωδ. 22)
23 HISPA-ARTE (κωδ. 23)
24 HISPA-LITERATURA (κωδ. 24)
25 HISPA-MUSICA (κωδ. 25)
26 HISPA-CLUB DE LA COMEDIA (κωδ. 26)
27 HISPA-TEATRO (κωδ. 27)
28 HISPA-ERASMUS (κωδ. 28)
29 HISPA-ONLINE (κωδ. 29)
30 ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ (κωδ. 30)

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ