ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

 ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!! 

 
ΝΕΟ!!!ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2019

Η διεύθυνση του HISPAMUNDO ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των θερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων όλων των επιπέδων.

 Έναρξη μαθημάτων θερινής σεζόν: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

 
VÍDEOS HISPAMUNDO

Εδώ μπορείτε να δείτε διάφορα VIDEO από τις ποικίλες δραστηριότητες του Ινστιτούτου μας. Χρώμα, μελωδία, γεύσεις, ατελείωτη δημιουργικότητα και αστείρευτο μεράκι για ό,τι κάνουμε. Σας περιμένουμε για να το διαπιστώσετε και από κοντά. 

 
ΝΕΟ!!! Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ

ΤΩΡΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ OLÉ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1/Α2/Β1/Β2!!!

 
ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ έχει καθιερώσει εδώ και δύο χρόνια την εισαγωγή νέων επιλογών και υπηρεσιών για όλους τους μαθητές του.

 
ΣΕΖΟΝ 2016-2017

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε τακτική εβδομαδιαία βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, την οποία επιμελήθηκε, όπως πάντα, το άκρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του Ινστιτούτου, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν οι κύκλοι αφιερωμάτων, κινηματογράφου και επιμορφωτικών σεμιναρίων για μαθητές Ισπανικών αλλά και το καθιερωμένο ταξίδι στην Ισπανία:

 
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 2017:ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία. Προορισμός για φέτος ήταν η Βαρκελώνη, η πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας.

 

 
ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Για άλλη μια χρονιά τo INSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ πρωταγωνίστησε στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα που σχετίζονται με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα. Και φέτος πρόσφερε στο κοινό της πόλης έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο διάδοσης της κουλτούρας και της γλώσσας με μια πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποικίλων οικονομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνονται σε εβδομαδιαία τακτική βάση στα πρότυπα μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η φετινή ατζέντα, που ήταν και η πιο πλήρης των τελευταίων ετών, περιλάμβανε 35 διαφορετικές εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου από τον Σεπτέμβριο έως και τον Απρίλιο, ενώ το άκρως καταρτισμένο προσωπικό του επιμελήθηκε τη διοργάνωση και την παρουσίαση των περισσοτερων. Στη φετινή σεζόν, μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι εξής επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις:

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2015-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία.

 
¡¡¡HISPAMUNDO ΣΤΟ FACEBOOK!!!

 

BUSCAR

Αρχική / Προετοιμασία Επίσημων Εξετάσεων
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ E-mail

Στο HISPAMUNDO θα σας βοηθήσουμε με σύγχρονες μεθόδους και συστηματική δουλειά να:

  • αποκτήσετε τα  Διπλώματα A1, A2,  B1, B2, C1, C2 που διοργανώνει παγκοσμίως ως επίσημος φορέας  το INSTITUTO CERVANTES.
  • αποκτήσετε το Κρατικο Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (επίπεδα A1+A2, Β1+Β2 και Γ1+Γ2).
  • εισαχθείτε επιτυχώς  στη σχολή της αρεσκείας σας σε  πανεπιστήμια ισπανόφωνων χωρών.
  • εισαχθείτε επιτυχώς στα Τμήματα Ισπανικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μετάφρασης και Διερμηνείας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Στόχος του Ινστιτούτου μας είναι οι μαθητές μας να φθάνουν στο υψηλότερο επίπεδο γνώσεων και επιδόσεων στις εξετάσεις στις οποίες συμμετέχουν. Ως εκ τούτου η πλειοψηφία επιλέγει τις εξετάσεις για τα διπλώματα του INSTITUTO CERVANTES, τα οποία είναι παγκοσμίου κύρους και αναγνώρισης αλλά και παράλληλα αποτελούν την μεγαλύτερη πρόκληση για τον καλά προετοιμασμένο μαθητή και το διδακτικό προσωπικό που έχει αναλάβει την προετοιμασία του. Στο HISPAMUNDO οι καθηγητές και οι μαθητές δεν μένουν στην μετριότητα αλλά αντιθέτως θέτουν υψηλούς στόχους τους οποίους πραγματοποιούν μέσα από συστηματική και μεθοδική δουλειά.

Ο βαθμός δυσκολίας των διπλωμάτων του INSTITUTO CERVANTES  θεωρείται και παρουσιάζεται λανθασμένα από πολλούς ως μεγαλύτερος από αυτόν του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ. Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε φορέας εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς και η μορφή της εξέτασης και βαθμολόγησης των δοκιμασιών είναι διαφορετική. Στην ουσία η πιο αντιπροσωπευτική απεικόνιση του επιπέδου στο οποίο έχει εξεταστεί κάποιος πραγματοποιείται μέσω των διπλωμάτων του INSTITUTO CERVANTES που αναγνωρίζονται όχι μόνο σε πανελλήνια, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Συνεπώς, το πιο φυσιολογικό είναι να επιδιώκουν οι υποψήφιοι πρωτίστως ένα παγκοσμίως επίσημα αναγνωρισμένο δίπλωμα (όπως γίνεται και στα Αγγλικά με τα πτυχία του Cambridge, κτλ.) και έπειτα μια δεύτερη εναλλακτική λύση μέσω κάποιο άλλου φορέα.

Στο HISPAMUNDO φροντίζουμε να ενημερώνουμε σωστά τους μαθητές μας σχετικά με την δομή των εξετάσεων και την σημασία του κάθε διπλώματος και τους προετοιμάζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε βαθμό δυσκολίας.

HISPAMUNDO

Ισπανικά στη Λάρισα

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 07:34
 

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ